Delavnice

Vabilo na delavnico o upravljanju storitev informacijske tehnologije za mala in srednja podjetja

Vabimo vas, da se udeležite zadnje iz niza naših delavnic o upravljanju storitev informacijske tehnologije za mala in srednja podjetja! 

Veliko se govori o pomenu storitev IT za posel, vendar vi mislite, da imate IT v podjetju predvsem zato, ker ga zahtevajo predpisi, ali zato, da lahko sploh poslujete s tistimi, ki vam vsiljujejo elektronsko poslovanje. Ker tehnike osebno ne obvladate, si ne upate pomisliti, da bi prav s pomočjo IT izboljšali poslovanje. Morda pa tehniko in organizacijo v IT poznate, ker pa je vaše podjetje malo, ne vidite, kako bi lahko s pridom uporabili vse, za kar veste, da odlično služi velikim. Od kod pridejo prihranki, novi posli, povečanje zaslužka, ko pa vemo, da IT zahteva investicije, napor za vpeljavo, izobraževanje zaposlenih, posel pa že tako zahteva ves čas, napore in sredstva vašega podjetja? 

 

Večino odgovorov lahko najdemo v dobri praksi, ki je urejena v zbirki ITIL. Strokovno združenje ITSMF Slovenija se je vključilo v evropski projekt ITSMF4SME in za mala in srednje velika podjetja v Sloveniji na to temo pripravilo brezplačno izobraževanje, ki za udeležence vključuje:

 ITSM4SME je poseben zato, ker naj bi pomagal malim in srednje velikim podjetjem ne samo pri upravljanju svojega IT kot podporne funkcije, ampak tudi pri inovacijah in izboljševanju kakovosti poslovnih procesov ter vključevanju IT v primarne poslovne izdelke ali storitve podjetja. Delavnica je oblikovana posebej za poslovne vodje – direktorje malih in srednje velikih podjetij (IT – Strošek ali konkurenčna prednost?), in posebej za strokovno osebje, ki v teh podjetjih skrbi za IT (Upravljanje storitev IT – kuharski recept). Udeležba na obeh delavnicah omogoča celovit pogled na tematiko, osvetljeno iz dveh različnih vidikov.

Vabimo vas na delavnico, ki bo na

Gospodarski zbornici Slovenije, na Dimičevi ulici 13 v Ljubljani,  v dvorani C,

v ponedeljek, 28. 9. 2015 , od 8:30 do 12:30    IT – Strošek ali konkurenčna prednost?

 Prosimo vas, da se na delavnici prijavite preko zgornjih povezav.

Kakovost delavnic potrjujejo zadovoljni udeleženci. Spodnja slika prikazuje rezultate anket dosedanjih izvedb delavnic. Mnenja udeležencev so izražena v razponu od : - ) (ugodno) do : - ( (neugodno) :