Vabilo predavateljem

itSMF konferenca 2016 - Izzivi upravljanja storitev v dobi digitalne transformacije


Vabilo predavateljem

Spoštovani!

 

Ali ste v vašem podjetju v kratkem uspešno zaključili projekt iz področja upravljanja IT storitev? Ste v IT oddelku uvedli kakšno novo informacijsko orodje in  z njim uspešneje opravljate vsakdanje funkcije hitreje, enostavneje ali povsem avtomatizirano? Imate morda ustrezna znanja iz področja upravljanja IT storitev in želite predstaviti, kako jih implementirati  v praksi?

 

V združenju itSMF Slovenija iščemo in združujemo najboljše zgodbe!

Vabimo vas, da se nam pridružite 24. marca 2016 s svojim predavanjem ali kot sponzor dogodka na celodnevnem  dogodku, kjer se bodo zvrstila številna predavanja na osrednjo temo:

Izzivi upravljanja storitev v dobi digitalne transformacije

 

V primeru, da se želite predstaviti širši slovenski publiki in sodelovati s svojim predavanjem,  nam sporočite naslov in kratek opis vašega predavanja. Za posamezno predavanje je skupno namenjenih 45 minut (vključno s predvidenim časom za vprašanja in odgovore publike). Vsem predavateljem poklanjamo brezplačno udeležbo na dogodku.

 

Za dodatno promocijo vašega podjetja, produktov ali storitev smo pripravili različne promocijske pakete. Preverite jih v letaku in nam v primeru interesa sporočite, za katero obliko ste se odločili.

 

Vaše potrditvene odgovore pričakujemo najkasneje do  27. januarja 2016.

 

Za več informacij smo vam na voljo na kontaktnem naslovu:

beno.orazem@itsmf.si in mateja.campa@itsmf.si

 

 

Lep pozdrav,

Benjamin Oražem

 

predsednik združenja

itSMF Slovenija