NAPOVEDNIK AKTIVNOSTI V LETU 2021

Datum objave: Feb 02, 2021 11:1:32 PM

KONFERENCA SKUPAJ DO ODLIČNOSTI

Letna konferenca Skupaj od odličnosti se bo odvijala 16.-18. marca 2021.  Konferenca bo gostila priznane strokovnjake, ki bodo predstavili najaktualnejše izzive s področja upravljanja storitev IT in projektnega vodenja v novi resničnosti, ki jo v prvi vrsti poganja digitalna preobrazba in pospešuje situacija nastale epidemije. Delo na daljavo, vedno večji obseg poslovanja preko spleta, ki ga je potrebno hitro uvesti, še večja zanesljivost in razpoložljivost storitev IT silijo številne organizacije, da premislijo o svoji strategiji in upoštevajo pomembnost dobrega obvladovanja tveganj, dobro uveljavljenih osnovnih konceptov in dobre prakse.

Preverite več na https://togetherinexcellence.si/ in se prijavite. Vabljeni tudi k sponzorskemu sodelovanju.

STROKOVNE DISKUSIJE

Pripravljamo okrogle mize, kjer člani razpravljamo o različni aktualni problematiki upravljanja storitev IT. Če se s področjem informacijskih storitev šele spoznavate, boste lahko znanje črpali od izkušenejših kolegov. Ena od tem se bo dotaknila organizacije ServiceDeska. Se nam boste pridružili pri diskusiji? Imate tudi vi zanimivo temo, ki bi jo želeli izpostaviti?

POVEZOVANJE ZA USPEH V SVETOVNEM MERILU

V povezavi s krovno organizacijo ITSMF International in drugimi ITSMF združenji na evropskem in svetovnem nivoju vam morda lahko pomagamo pri iskanju strokovnjakov ali pri povezovanju za vašo promocijo na tujih trgih.

STROKOVNA LITERATURA ITIL4

Na knjižni polici ITSMF Slovenija je članom na voljo za izposojo zadnja izdaja šestih knjig o ITIL 4.

POSTANITE PROSTOVOLJEC

Želite stkati nova poznanstva in spoznati življenje združenja? Pridružite se nam. Dobrodošli tudi strokovnjaki z neračunalniških področij, kot so marketing, mehke veščine in drugo.

OSTANIMO POVEZANI

Obnovite članstvo za leto 2021 in pridobite z njim številne ugodnosti, ki prinaša letošnje leto. Na članarino priznamo 50% popust.

Aktualnim objavam sledite na našem LINKEDIN profilu.

Pišite nam na info-itsmf@itsmf.si