Skupaj do odličnosti 2021

Najboljši sodelavci: vodenje projektov in upravljanje IT storitev

Udeleženci konference Skupaj do odličnosti 2021 so doživeli edinstven dogodek s kakovostno vsebino več disciplin. Konferenca je gostila priznane strokovnjake, ki so razpravljali o najbolj zaželenih temah na področju vodenja projektov in upravljanja IT storitev v novi realnosti, ki jo je sprva poganjala digitalna preobrazba, pospešena pa je bila zaradi pandemičnih razmer.

Oddaljeno delo, vse več poslovanja preko interneta, ki ga je bilo treba hitro implementirati, še večja zanesljivost in razpoložljivost IT storitev so prisilile mnoge organizacije, da prenovijo svojo strategijo in upoštevajo pomen dobrega upravljanja s tveganji, dobro uveljavljene osnovne koncepte in dobre prakse. Strokovnjaki so sodelujočim delili konkretna navodila in predstavili praktične rešitve, kako se spoprijeti s temi izzivi, sprejeti pravilne odločitve in doseči pozitivne rezultate.

Konferenca je bila izvedena v virtualni obliki na spletni platformi za dogodke Hopin, ki je ena vodilnih platform za gostovanje virtualnih konferenc, hkrati pa nudi največjo vključenost udeležencev, sponzorjev in govorcev. Med trajanjem konference so vsi udeleženci imeli dostop do strokovnih predavanj, okroglih miz, različnih predstavitev sponzorjev, predstavitev praktičnih rešitev in mreženja z udeleženci ali sponzorji konference.


Več o doajanju na: togetherinexcellence.si/conference-2021/